Fremtidens ladestandere kommer fra Norlys

Oprettet d.

Norlys

Fremtidens ladestandere kommer fra Norlys

16.6.2021 09:00:04 CEST | Norlys

Del

Antallet af el- og hybridbiler vil stige markant over de kommende år. På den baggrund etablerer Norlys nu et nyt forretningsområde, der skal sikre nytænkende og økonomisk attraktive ladeløsninger for både privat- og erhvervskunder. Målet er at blive førende på det danske marked for ladningsløsninger til el- og hybridbiler.

I fremtiden vil der stå Norlys på rigtig mange af ladestanderne i danskernes indkørsler, og på de danske arbejdspladser. Med ambitionen om over 300.000 Norlys-ladestandere i 2030 etablerer Norlys nu et nyt ambitiøst forretningsområde, der ligger naturligt i forlængelse af Norlys’ visioner om at være aktivt deltagende i den grønne omstilling. Med en stærk værdikæde fra landvindmøller, som producerer den grønne energi, og hele vejen ud i forbrugernes stikkontakter er vejen banet for etablering af et forretningsområde for ladeløsninger til el- og hybridbiler hjemme hos kunderne privat såvel som på arbejdspladsen.

-Danmark og danskerne står over for et paradigmeskifte – fra et samfund drevet af fossile energikilder til et samfund, baseret på vedvarende energi. Det er kernen i grøn omstilling. Dertil kommer, at den danske regering har en ambition om minimum 760.000 el- og hybridbiler på vejene inden 2030. Paradigmeskiftet og regeringens udspil betyder, at vi i de kommende år vil se et massivt behov for grønne løsninger - et behov, som Norlys tager medansvar for og ønsker at bidrage betragteligt til, siger Anders Eldrup, der sidder i bestyrelsen for Norlys Energi.

Se priserne på lade abonnement fra NORLYS her

 

 

XLweb